Recensies

Ondanks volle agenda toch hulp geboden

april 6, 2024

Vanwege een minimale lekkage bij luchtafvoer van de douche naar het dak, had ik contact gezocht met het bedrijf. In eerste instantie konden ze tijd voor me vrijmaken vanwege een overvolle agenda. Desondanks maakten de broers Gielens toch tijd voor dit probleempje vrij. Na herstelwerkzaamheden was het opgelost. Fijne mensen en kwaliteitswerk.

F H

Verwijderen schoorsteen in 1 dag gedaan, snel en zonder poespas.

februari 20, 2024

Na jarenlange lekkage zijn wij nu eindelijk van onze lekkende schoorsteen af. Snel (in 1 dag) en vakkundig gedaan! (plus leuke foto van een plantje dat groeide in de schoorsteen 😉

B

Vervanging pannendak

juli 13, 2023

Fijne communicatie, keurig gewerkt, aardige jongens.

Geen half werk maar oog voor details. Komen op tijd, ruimen alles netjes op, zijn beleefd en leveren topwerk af voor een prima prijs. Kan het iedereen aanraden.

M K

Echt vakwerk voor een eerlijke prijs!

mei 7, 2023

Heel erg tevreden met het eind resultaat en de werkzaamheden die Gielens heeft uitgevoerd. Erg prettige mensen die vakwerk leveren voor een eerlijke prijs!

T S

Vakwerk!

september 25, 2022

Ook als leek herken je vakwerk als je het ziet. Eerlijke, oprechte mensen die echte kwaliteit leveren. Goede communicatie, komen afspraken na, denken mee en lossen problemen op. Ik ben meer dan tevreden

L

Topbedrijf!

maart 25, 2022

Na de laatste forse storm toch een paar dakpannen eraf.

Gebroeders Gielens gebeld, kwamen volgende dag al.

Best wel een forse klus, want nieuwe pannen en er moest gesteigerd worden.

Helemaal goed gekomen èn het viel onder garantie!

Dat is klasse!

Fijn contact, prima vaklui, topbedrijf!

J M

Kwaliteit

december 19, 2021

Een goed en deskundig team van Gielens dat een mooi dak heeft gemaakt!

D H

Zeer deskundig en betrouwbaar

november 25, 2021

Ondanks drukke werkzaamheden hadden we snel een offerte binnen voor renovatie van het dak van de garage.

De werkzaamheden kenmerkten zich door een grote zorgvuldigheid, goede suggesties om een lastig hoekje heel netjes af te werken en een prettig en voorkomend optreden.

Daarnaast was er ruimte voor een informerend praatje.

Hier is kortom zeer vakkundig werk geleverd, gepaard gaande met een grote betrouwbaarheid!

Klasse heren!

R B

Zeer tevreden met nieuw bitumen dak

november 21, 2021

Toen het bitumen dak op de aanbouw van het huis dat wij onlangs kochten in slechte conditie bleek, heeft Gielens Dakwerk ons vakkundig geholpen. Na wat schuiven in hun agenda konden ze ons vlug inplannen, zodat we deze herfst en winter geen lekkages zouden krijgen. We ontvingen vooraf een heldere offerte, en betaalden ook exact dat bedrag. Er kwamen geen verborgen kosten naar boven. Ze hebben ons steeds meegenomen in hun werkzaamheden, uitgelegd wat ze deden en alles gebeurde in goed overleg. Wij zijn heel tevreden over het proces én het resultaat, en raden iedereen aan om in geval van dakonderhoud contact op te nemen met Gielens.

E K

Goed en vakkundig geholpen

november 20, 2021

Onze lekke dakgoot is snel en vakkundig gerepareerd. Zowel voor als tijdens de reparatie kregen we uitleg wat er precies mis was en welke opties er waren om het probleem aan te pakken. Gelukkig bleek het euvel met een speciale metaal tape opgelost te worden. Na afloop kregen we de foto’s te zien van de reparatie, zodat we niet zelf het dak op hoefden. Super fijn en erg informatief.

Dank jullie wel!

B